SM i seminarium pågår för fullt!
foto Peter Domini

Almedalsveckan
,som i  år slår alla rekord vad gäller antal seminarier, inleddes i söndags med ett seminarium i Landshövding Marianne Samuelssons trädgård. Där satt vi hundra personer och lyssnade i den brännheta solen till ett samstämmigt gäng damer med Mary Robinson i spetsen. Därefter följde Gro Harlem Bruntland, Margot Wallström och Maud Olofsson under parollen " Leading ladies on how to save the planet". Ingen dålig början på en vecka som handlar om att så många intressegrupper som möjligt skall få tillfället att få sagt sin mening.
 
Budskapet från alla talare var att vi måste agera nu, kunskap och teknik finns och det förstod man när VD för Wasakronan Fredrik Wirdenius presenterade det arbete som BLICC´s medlemmar  gjort för att reducera sin klimatpåverkan. Detta tog Gro Harlem Bruntland fasta på och menade att dessa företag visar att det är möjligt att göra rätt, tjäna pengar och samtidigt rädda klimatet.

Över tusen seminarier på en vecka - hur är det möjligt? Ett tips för att förenkla vore att dela in kalendariet i intresseområden, som det  är nu är det svårt om inte omöjligt att få en överblick .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback