Kungen var där


foto Peter Domini

I tisdags var det premiär för Svenskt Ekonomiskt Forum på Marstrand , Temat var 3X3 för  Det Goda Livet  med underrubriker som integration, entreprenörskap och ledarskap.Trehundra deltagare har under två dagar i Societetshuset  på Marstrand lyssnat till en mängd intressanta talare, namn som landshövding Lars Bäckström, Roland Andersson - regionstyrelsens ordförande , Therese Albrektsson, Veronica Hedenmark, Tony Fang, Kjell A Nordström fanns på talarlistan.

Kung Carl XVI Gustaf  inledde dag två med att tala om vikten av  få fram unga ledare och vilket ansvar den äldre generationen har i form av stöttning. Efter Kungen kom Robert Kusén och berättade om sin resa från verkstadsgolvet till där han är idag som ledningsstrateg i Södertälje kommun. Från Sydafrika kom Keith Coats  med en intressant inblick i de globala trenderna och hur de påverkar affärer och ledarskap. Seminariet anordnades av Marstrandstopover och förhoppningsvis kan detta bli en årligen återkommande arena  för möten och nätverkande och - inte minst - inspiration.

Kommentarer
Postat av: Hitomi

Verkar vara ett framgångsrecept att blanda in mjuka aspekter i sitt ledarskap. Hade gärna lyssnat till Herrarna Kusén och Fang, de verkar haft visioner och modet att följa dem.

2009-06-15 @ 16:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback