Hade man valt sopsug hade det inte hänt!foto Peter Domini

Jag var ute på lunchen och tog en promenad i det fina höstvädret på Karl Johansgatan i Göteborg. Alldeles i närheten ligger Göteborgs Miljöförvaltnings kontor där möts man av  överfulla papperskorgar på båda spårvagnshållplatserna samt massa skräp på gatan.

Tänk om framsynta politiker valt att installera ett sopsugsystem typ det man har på Norra Älvstranden, då hade vi sluppit att se nedskräpningen! Att det ser ut på detta vis gör att folk inte bryr sig utan slänger skräpet på gatan till allas förtret. Jag undrar om Miljöförvaltningen sett eländet, om inte tyder det på att de inte åker kollektivt.

Kommentarer
Postat av: NYFIKEN-GRÖN

Nu är den här! Nya Nyfiken-Grön blogg med allt från politik till ecomode!Vad tycker du?http://nyfiken-gron.com/bloggAlexandra

2009-11-02 @ 11:58:25
URL: http://nyfiken-gron.com/blogg
Postat av: Peter

Snygg Blogg, jag hoppas att vi kan föra en dialog om vad som är bra för oss konsumenter, som gör att vi kan lyfta blicken och hjälpas åt med de stora frågorna, färändring måste ske på individ nivå.Och en förändring krävs för att det här med planeten skall fungera.

2009-11-02 @ 13:22:37
URL: http://www.therecycler.se
Postat av: Anonym

Klart vi har sett det. Och det är klart att det inte ska se ut så. Alla som ser sådant kan förresten ringa 15 00 17 och tala om att det behöver göras en extra tömning!

2009-11-05 @ 20:57:40
Postat av: PeterKlart vi har sett det, Ringde Du ? Hur många letar upp ett telefon nummer? Har vi inte civilkurage att avstyra bråk och skadegörelse på stan ,så lär gemene man inte bry sej om överfulla papperskorgar heller.Hur får vi en "hållbar Stad" om vi inte utnyttjar den teknik som finns.

2009-11-10 @ 10:35:50
URL: http://www.therecycler

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback